Site Logotype

Tandenbleeksalon TandFris

Tandenbleek
salon TandFris

Tanden bleken bij TandFris

Op zoek naar een plek waar je pijnloos en veilig je tanden kunt laten bleken? Welkom bij TandFris! Tandenbleeksalon TandFris is een nieuwe salon in Heemstede waar je terecht kunt voor mooie witte tanden. Onze behandelingen zijn 100% natuurlijk en niet schadelijk voor je gebit.

En of je nu voor de eerste keer je tanden laat bleken, of je hebt het vaker laten doen: vanaf nu heb je dus een goed adres waar je met aandacht wordt geholpen. We gaan zorgvuldig met jou en je gebit om. Na afloop wandel jij met een stralend wit gebit weer naar buiten!

Tanden bleken

Witte tanden voor iedereen

Bij TandFris breken we graag een lans voor al die asymmetrische en scheve bekkies waar de meesten van ons het mee moeten doen. Het maakt ons tot de unieke, niet perfecte individuen die we zijn, toch?

Maar wiebelige tanden of niet, van gele tanden wordt niemand blij. Dat is niet erg uniek. En dus helpen we iedereen die z’n tanden graag wil laten bleken. Rechte, scheve, perfecte en imperfecte tanden: we bleken ze tot de boel weer gaat stralen!

Wij zijn TandFris

Uw tandenblekers: Eske en Sigrid. Onze missie: een salon openen waar we tanden weer kunnen laten stralen. Met natuurlijke middelen, zonder al teveel ingrijpen en zonder schadelijke rotzooi. Een salon waar jij je op je gemak mag voelen. Waar je lekker je ogen mag dichtdoen en onder onze koptelefoon kunt genieten van een lekker muziekje of podcast. Laat die tanden maar aan ons over!

tandenbleeksalon TandFris Heemstede
Tandenbleeksalon TandFris

Welkom in onze salon

TandFris is een kleine tandenbleeksalon in het centrum van Heemstede. Je vindt ons meteen om de hoek van de Sissy Boy Homeland, in een zijstraatje van de Binnenweg. Voor wie tanden bleken in Haarlem zoekt is TandFris ook een uitstekende keuze: tien minuutjes op de fiets en je bent er.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Let op: de Binnenweg is wel betaald parkeren.

We zijn alle dagen van de week behalve zondag geopend op afspraak. Heb je vragen of wil je meer weten over tanden bleken? Neem dan contact met ons op.