Site Logotype

Geef tanden bleken cadeau!

Tanden bleken cadeaubonnen

Voordelen van onze tanden bleken cadeaubon

Zo geregeld

Binnen een paar klikken een digitale of echte cadeaubon regelen? Wij zorgen dat de bon snel bij jou of de gelukkige ontvanger in de inbox óf op de deurmat belandt. En je betaalt geen verzendkosten!

Kies een behandeling

Een Opfrisbeurt of een Super Fris behandeling: kies zelf welk Tanden bleken-cadeau je wilt geven. De ontvanger zal er superblij mee zijn. En oja, deze cadeaubon verloopt nooit!

Mooi en persoonlijk

Onze cadeaubon ziet er mooi en chic uit. Wil je er een persoonlijke boodschap op? Dat kan. Geef in dat geval je tekst op in het notitieveld bij de bestelling. 

Tanden bleken cadeaubonnen

Veel gestelde vragen

Hier vind je antwoord op vragen over onze cadeaubon. Wil je meer weten over tanden bleken? Bekijk dan onze andere veel gestelde vragen, of neem contact met ons op!

Heb je een cadeaubon van TandFris gekregen maar twijfel je of het wat voor jou is? Wees gerust, we zorgen dat het ook voor jou een aangename behandeling wordt. We doen je geen pijn en de behandeling is volledig veilig. Wil je nog even wachten? Geen probleem, de cadeaubon is onbeperkt geldig. Helaas kun je deze niet inwisselen voor geld.

Maak je geen zorgen, je cadeaubon is onbeperkt geldig. We hopen je natuurlijk snel in onze salon te mogen verwelkomen, maar je hebt dus alle tijd.

Heb je een digitale cadeaubon ontvangen? Dan kun je de code die op de bon staat gebruiken bij het online boeken van een afspraak. Reken je in de salon af? Neem je cadeaubon dan mee. De cadeaucode is eenmalig te gebruiken.